Bosstraat terug geopend vanuit Neerpelt!

Beste klanten

Voor onze klanten die vanuit richting Neerpelt komen hebben we goed nieuws: voor hen zijn wij bereikbaar via de Bosstraat.

De website van wegen en verkeer meldt het volgende:

Verkeerssituatie Bosstraat vanaf 7 januari 2019

  • Op de Bosstraat is eenrichtingsverkeer mogelijk voor het verkeer vanuit Neerpelt richting Hamont.
  • De Militaire Dijk tussen de Bosstraat en de Orchideeënlaan is afgesloten voor verkeer. Het is daardoor niet meer mogelijk om vanuit Achel via de rotonde aan Catharinadal, de Orchideeënlaan en de Militaire Dijk naar de Bosstraat te rijden. Verkeer vanuit Achel rijdt via Thomas Watsonlaan en de rotonde aan de Rodeo naar de Bosstraat. De zuidelijke tak van de Militaire Dijk blijft wel open voor verkeer.
  • De Industriestraat en de Krekelhoeve zijn afgesloten van de Bosstraat.
  • Het autoverkeer van Hamont centrum richting industriezone Hamont, Achel of Neerpelt volgt de omleiding via de Kiekoet, Orchideeënlaan en de Thomas Watsonlaan.
  • Het zwaar verkeer (+3,5 ton) van Hamont centrum richting de industriezone Hamont,  Achel en Neerpelt wordt omgeleid via Lozen, Kaulille en Sint-Huibrechts-Lille.
  • De fietsomleiding blijft gelden. Voor fietsers is er een aparte fietsomleiding voorzien tussen Neerpelt en Hamont via Lillerheidestraat, Broekkant en Hees. Deze omleiding geldt in beide richtingen.

Zonder weerverlet kan het volledige project in de loop februari voorlopig afgerond worden. Enkel de toplaag asfalt ontbreekt dan nog. Deze kan pas geplaatst worden in het voorjaar van 2019, wanneer de temperaturen het toelaten.