Over ons

 

Zaakvoerd Koen Triki startte in 2008 met een eigen zaak onder de naam “Grondwerken Triki Koen”. In het begin zat Koen zelf dagelijks op de kraan en lag de focus voornamelijk op grondwerk. Stilaan breidde het wagenpark uit, alsook het personeelsbestand. De ervaring groeide, waardoor het aantal activiteiten ook toenam: aanleg, riolering, klinkeren, afbreken…

(Het wagenpark in 2012)

 Stilaan groeide ook de nood naar een groter terrein met meer mogelijkheden en dat vonden we in Hamont, in de Nijverheidsstraat. Hier ontstond het idee om een eigen breekwerf uit te baten en stilaan uit te groeien als recyclageterrein voor andere aannemers en zelfs particulieren. De ambities werden al snel te groot voor het terrein in de Nijverheidsstraat en daarom verhuisden we in 2017 naar ons terrein in de Bosstraat. Vandaag bieden we een totaalpakket aan met een breekwerf, diverse tuinmaterialen, het recyclagepark en onze betoncentrale.

(Breekwerf en betoncentrale anno 2018)

Als aannemer kunnen we ons dan weer onderscheiden door onze flexibiliteit en onze brede waaier aan activiteiten. Met een uitgebreid netwerk en verschillende vaste partners trachten we het bedrijf verder uit te bouwen tot een stabiele en vaste waarde in Noord-Limburg.

Vandaag telt ons bedrijf al bijna 20 medewerkers, 5 camionetten, enkele kranen, 5 vrachtwagens, 1 betoncentrale en een hele hoop zand!