Leveringskosten

Leveringskosten

Algemeen

Bij levering aan huis worden er kosten aangerekend voor het transport (zie hierna “Leveringskosten”).    U dient bij het afrekenen het leveringsadres op te geven: op dat moment worden de leveringskosten berekend.

Wij leveren tot 100 km vanaf onze werf te Hamont, Bosstraat 155.   Indien bij de verwerking van uw bestelling zou blijken dat de afstand groter is dan waarvoor er leveringskosten werden berekend, zullen wij met u contact opnemen om de leveringskost aan te passen aan de werkelijke afstand.  U heeft in dat geval het recht de bestelling te annuleren en wij zullen het door u overgemaakte bedrag onverwijld terugbetalen door overschrijving op de rekening  van waaruit het door u betaald werd.

Bestelling in bulk

Per soort bestelling per ton worden er apart leveringskosten aangerekend: bulkproducten kunnen wij nl. niet gemengd moeten worden.

Voor vragen kan u altijd bij ons terecht op telefoon nr. 0032 11 64 30 11 of via ons mailadres: info@grondwerkentrikikoen.be.

Wanneer u een bestelling in bulk doet, met daarbij een bestelling van één of meerdere big bags, worden er 2 x leveringskosten aangerekend (eentje voor de bulk-bestelling en eentje voor de big bag).

Bedrag der leveringskosten

De leveringskosten worden gerekend vanaf onze werf te Hamont-Achel, Bosstraat 155, en zijn als volgt:

afstand tot plaats levering:

  •   0 – 5 km: 60,50 euro
  • 5 – 15 km: 90,75 euro
  • 15 – 25 km: 121 euro
  • 25 – 35 km: 151,25 euro

Vanaf een afstand van meer dan 35 km rekenen wij een tarief aan van 84,70 euro/uur transport.  Gelieve in dat geval uw bestelling telefonisch door te geven.

Indien u vragen heeft over de leveringskosten, staan wij u graag te woord via telefoon of mail.