Container huren

CONTAINER HUREN

Hebt u werken gepland en hebt u hiervoor een container nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We verhuren containers voor puinafval (verbouwingen), voor groenafval, asbesthoudende materialen, afbraakhout maar ook voor uw grof vuil.

Prijzen exclusief BTW

Voor de prijs maken wij een onderscheid tussen een container voor puin (vaste prijs) en andere containers (huurprijs + prijs per ton):

1. Huur puincontainer: € 200,00 exclusief BTW (huur + inhoud) – wissel container + € 200,00 exclusief BTW

Voor het plaatsen van een puincontainer werken wij met een vaste prijs van €200,00 exclusief BTW per container. Voor deze prijs wordt de container geplaatst en opgehaald. Hij mag tot 2 weken blijven staan en ook de inhoud zit in de prijs inbegrepen.

Omwille van het gewicht hebben al onze puincontainers een maximuminhoud van 10m³.

In deze container kan u zuiver mengpuin/betonpuin storten zoals beton, klinkers, gebakken tegels, dakpannen… Opgelet, in deze container mag u geen keramische tegels storten.

2. Huur voor aanvoer overige materialen: € 100,00 exclusief BTW + inhoud – wissel container + € 100,00 exclusief BTW

Voor andere materialen is de prijs opgebouwd uit een basishuurprijs van € 100,00 exclusief BTW. De inhoud van de container wordt vervolgens op de weegbrug gewogen en aangerekend per ton.

Wij kunnen drie verschillende maten aanbieden:

10m³-container
20m³-container
30m³-container

Wij aanvaarden volgende materialen:

Soort Prijzen exclusief BTW
Afbraakhout € 100/ton
Grof vuil (mag roofing/gyproc bevatten) € 220/ton
Groenafval € 35/ton
Zand met rissen en stenen € 12/ton
Ytong € 100/ton
Asbest € 100/ton + asbestzak 10m³ € 100

 Opgelet! Bij asbest dient er altijd een asbestzak in de container geplaatst te worden. Deze asbestzak kost €100,00 en wordt meegeleverd met de container.

Algemene info over onze containerverhuur

  1. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.
  2. Wij bieden drie maten aan voor dezelfde standaardprijs: 10m³, 20m³ en 30m³. (Omwille van het gewicht plaatsen wij voor puin en zand enkel 10m³-containers.)
  1. Huurprijzen gelden voor een periode tot en met 14 dagen – per week extra komt er 25 euro bij. Een extra begonnen week wordt voor een volledige week aangerekend.
  2. De basisprijs voor de huur geldt binnen een straal van 20 km. Buiten een straal van 20 km wordt er € 4,00 per extra km aangerekend.  Iedere begonnen kilometer wordt als 1  km beschouwd.
  3. Containers mogen niet boven de rand geladen worden.
  4. Het ophalen van uw container gebeurt enkel na telefonisch contact. Er kunnen geen instructies gegeven worden aan de chauffeurs die de container komen plaatsen in verband met ophalingen of wissels.
  5. Wissel container: wij kunnen niet garanderen dat bij een eventueel verzoek tot wissel van de geplaatste container, dit onmiddellijk kan gebeuren: de planning voor onze chauffeurs staat nl. reeds voor een hele dag vast. Uiteraard doen wij al het mogelijke om de gevraagde wissel zo spoedig mogelijk te doen.  Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele schade die de klant lijdt vb. door extra huur van materiaal door een late wissel.
  6. Bij huur voor meerdere maanden verzoeken we u contact met ons kantoor op te nemen zodat we een passende offerte kunnen maken.

P.S. U kan ook zelf uw afval naar ons recyclagepark brengen: voor meer informatie klik hier.